Auto

U kunt vanaf de ring A10 Oost de afslag s114 nemen. U gaat dan rechtsaf de brug naar IJburg over, vervolgt uw weg totdat u op het Haveneiland komt. Daar neemt u bij de stoplichten de tweede straat rechts, de Diemerparklaan. Aan het einde van de straat slaat u rechtsaf, de Lisdoddelaan in. Aan de rechterzijde vindt u de praktijk op nummer 15 (met houten gevel, ongeveer in het midden). Er zijn twee parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. IJburg is een wijk in aanbouw, houdt u rekening met bouwverkeer!

Vanuit de Watergraafsmeer en Indische buurt is IJburg snel bereikbaar over de Schellingwouderbrug. Op het kruispunt van de Zuiderzeeweg en de Piet Heintunnel gaat u rechtsaf de IJburglaan in. Deze volgt u onder de A10 door en over de brug naar IJburg. Voor de route op IJburg: zie kaart en routbeschrijving.

Tram

Met het openbaar vervoer kunt u met tram 26 IJburg bereiken. De tram vertrekt vanaf de voorzijde van het Centraal Station aan de oostkant en rijdt over de Oostelijke Handelskade door de Piet Heintunnel richting IJburg.

U moet uitstappen op de halte Diemerparklaan. Van de halte loopt u in 5 minuten naar de Lisdoddelaan. Kijk op de kaart voor de route.
Tram 26 sluit aan op andere tram- en buslijnen.

Bus

Bus 37 vertrekt vanaf het Amstelstation en rijdt over Wijttenbachstraat, Insulindeweg en Schellingwouderbrug richting Noord. U kunt overstappen naar IJburg op de halte bij de Piet Heintunnel. Op de Panamaknoop in het Oostelijk Havengebied kunt u van tramlijn 10 of van bus 59 de overstap maken op tram 26. Vanuit Zuidoost en het Centrum biedt de metro een goede overstap richting IJburg op het Centraal Station.
Vanuit Noord kunt u ook bus 37 nemen vanaf het Buikslotermeerplein.

Fiets

Fietsen naar IJburg is goed te doen. Uit Amsterdam Oost rijdt u via de Oosterringdijk over de Nesciobrug. De Nesciobrug verbindt Amsterdam Oost-Watergraafsmeer met IJburg door het Diemerpark.