Kunst in de praktijk

je kunt onze advies over exposities in andere berichten lezen.

Iedere 3 maanden is er een nieuwe kunst expositie te bezichtigen in de praktijk.

We kijken elke keer op nieuw naar goede trends en we kiezen voor uniek en verrassende kunstwerk die meer waard aan de praktijk geef…

One Response to Kunst in de praktijk

  1. marian smit says:

    Beste Erik van Leeuwen,

    Een patiƫnt van u, Janny Ebbinge, wees mij op de mogelijkheid om te exposeren in uw tandartsen praktijk. Volgens haar een goede plek om mijn werk te tonen. Een goed advies moet je niet de wind slaan, dus hierbij het verzoek om mijn website te bekijken. Ik maak sinds 10 jaar rubber latex schilderijen. Een door mij zelf ontwikkelde techniek, waarbij ik een rubberen afdruk maak van een tekening in een klei tablet en deze afdruk bewerk met een pigment oplossing. Misschien vind u het werk mooi en is er in de toekomst een gelegenheid om mijn werk te exposeren.

    met vriendelijke groeten Marian Smit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *